Welkom bij Eilers International

Scheurkalender 2022 'Liefde voor de Zorg'


De kalender bestaat uit positieve gedichten, spreuken en quotes met het thema zorg. Een unieke manier voor elke zorgverlener om op deze manier zijn / haar dag te beginnen. Tevens stellen we elke maand een wenskind aan je voor, waardoor je kennis maakt met het prachtige werk van Make-A-Wish Nederland.Per verkochte scheurkalender zal er € 1,- gedoneerd worden aan ‘Make-A-Wish Nederland’!


Dagelijks bereikt 'Liefde voor de zorg' ruim 50.000 mensen met mooie spreuken via Facebook, Instagram en Twitter. 
Deze positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd.

Deze scheurkalender is ook een uitstekend cadeau-artikel en relatiegeschenk! De ultieme manier om in deze vreemde tijden wat extra positiviteit weg te kunnen geven en een hart onder de riem voor onze zorgverleners! 


Als u naast deze scheurkalender ook de ZorgAgenda bestelt, is de verzending gratis (€ 2,95 verzendkosten worden niet berekend).


 De kalenders kunnen worden bedrukt met het logo van uw organisatie. De prijs voor logobedrukking en voor afname vanaf 50 stuks is op aanvraag.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,00

logo eilers

1

U kunt voor alle producten vrijblijvend offerte aanvragen. Minimum offerte-aantal is 50 stuks.

2

Logo opdrukken, aangepast binnenwerk; geef uw wensen aan of vraag naar de mogelijkheden.

3

Enkele stuks bestellen? Maak uw keuze in onze webshop en bestel direct. Betalen kan via iDEAL of per bankoverschijving. Levering in maximaal 3 werkdagen.

4

Getoonde prijzen gelden uitsluitend voor de webshop en zijn inclusief BTW. Bestelt u boven € 25 dan betaalt u geen verzendkosten.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Productomschrijving:
Formaat: 13 x 18,3 cm
Inhoud: 365 pagina’s, gedrukt met toner die niet schadelijk is voor mens, dier of milieu
Papier: gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels)
Afwerking: voorzien van twee boorgaten

Kunt u het product van uw keuze niet vinden? Heeft u een vraag over dit product?  Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 075 - 6294660 of stel uw vraag via het contactformulier.