Welkom bij Eilers International

Van offerte naar levering: EILERS staat voor service en kwaliteit.

Service van Eilers

EILERS staat voor uitstekende kwaliteit van zowel het product als de begeleiding van het ordertraject. Onze producten kalenders, agenda’s en notitieboeken, die zich onderscheiden door kwaliteit en duurzaamheid, zijn uitstekend geschikt als reclamedragers. EILERS zorgt niet alleen voor het produceren van uw kalender, agenda of notitieboek. Wij verzorgen het gehele traject vanaf idee tot en met de distributie en de after-sales.

Advies

Niets is beter dan persoonlijk contact. We bespreken de doelgroepen die u wilt bereiken, uw reclamedoelstellingen en bijzondere wensen.

Offerte

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig; selecteer online de producten van uw keuze, verstuur uw aanvraag en u ontvangt z.s.m. onze prijsopgave.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen samen met u uw eigen reclameartikel. Indien nodig kunnen onze designers uw idee uitwerken in een ontwerp. Ook beschikken wij over vakkundige ambachtslieden die vanuit een schets-idee een perfect model kunnen produceren.

Opdrachtbegeleiding

Van bestelling tot levering, het gehele traject wordt door ons prima begeleid.

Productie en kwaliteit

Wij bieden de beste kwaliteit voor de beste prijs. Door onze jarenlange ervaring en ons groot netwerk kunnen wij voor vrijwel elk budget en elk idee een oplossing aandragen. Wij zorgen ervoor dat u uitsluitend ‘EILERS kwaliteit’ geleverd krijgt: met minder nemen wij geen genoegen.

Verzendservice en logistiek

Wij verpakken uw producten naar wens en kunnen de levering verzorgen aan diverse afleveradressen. Op deze manier kunt u het hele logistieke proces uit handen geven.

After Sales

Voor ons betekent uitlevering niet het einde van de opdracht. Wij evalueren achteraf of alles naar wens is verlopen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.