Welkom bij Eilers International

Bedrukte Mondkapjes

Onze samenleving is structureel veranderd door de uitbraak van Covid-19. Persoonlijke gezondheid en bescherming zijn een onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Wij hebben al heel wat aanvragen gekregen van bedrijven die mondmaskers willen aankopen om hun personeel en klanten te beschermen.


Door deze maskers te personaliseren in de huisstijl van het bedrijf komen deze warmer en vriendelijker over dan de traditionele chirurgische maskers.
En worden ze zelfs een nieuwe manier om aan marketing te doen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

logo eilers

1

U kunt voor alle producten vrijblijvend offerte aanvragen. Minimum offerte-aantal is 50 stuks.

2

Logo opdrukken, aangepast binnenwerk; geef uw wensen aan of vraag naar de mogelijkheden.

3

Enkele stuks bestellen? Maak uw keuze in onze webshop en bestel direct. Betalen kan via iDEAL of per bankoverschijving. Levering in maximaal 3 werkdagen.

4

Getoonde prijzen gelden uitsluitend voor de webshop en zijn inclusief BTW. Bestelt u boven € 25 dan betaalt u geen verzendkosten.

 

 

 

Productbeschrijving

Details

Onze gepersonaliseerde mondmaskers zijn gemaakt uit 2 lagen kwalitatieve filterende polyester met een OEKO TEX certificatie. Een extra laag bedrukte stof zorgt voor de allover personalisatie. En omdat we met touwtjes werken in plaats van een elastiek kunnen de mondmaskers urenlang gedragen worden zonder pijnlijke oren. We produceren al onze maskers in familiebedrijven in de Europese Unie.

De maskers zijn te wassen op 60 graden en daardoor herbruikbaar.

 

     25 stuks € 6,95 p/st.
     50 stuks € 5,95 p/st.
    100 stuks € 4,50 p/st.
    250 stuks € 3,95 p/st.
    500 stuks  € 3,75 p/st.
    750 stuks € 3,60 p/st.
   
1.000 stuks en meer  op aanvraag

 

bovengenoemde prijzen zijn excl. verzendkosten

Kunt u het product van uw keuze niet vinden? Heeft u een vraag over dit product?  Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 075 - 6294660 of stel uw vraag via het contactformulier.