Welkom bij Eilers International

Over Eilers

EILERS international B.V. is gevestigd in Wormerveer en zelfstandig onderdeel van Prilution GmbH te Moers (D). Binnen deze voornamelijk in Duitsland gevestigde bedrijvengroep vindt u een breed specialisme op het gebied van drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen. Naast dit aanbod beschikt EILERS International B.V. over een uitgebreid netwerk van producenten en toeleveranciers van kalenders, agenda’s en notitieboeken. Hiermee kan de groep als geheel als vooraanstaand Europees producent worden gekenmerkt.

Historie:

De naam EILERS gaat terug naar 1820 in de persoon van Wilhelm Eilers uit Bielefeld, die in dat jaar een boekbinderij begint. Rond 1900 heeft de navolgende generatie het bedrijf uitgebouwd tot een productiebedrijf met 50 werknemers in dienst. Ook rondom deze periode wordt bedacht een kalender te voorzien van een reclame; een product ontwikkeling die groot succes voor de onderneming zou brengen en veel navolging heeft gekend.

Innovatieve service:

In de decennia opvolgend wordt het assortiment uitgebreid met agenda’s en notitieboeken. De meer recente jaren is EILERS een belangrijke dienstverlener geworden op het gebied van een totaal logistieke oplossing voor drukwerk producten. Al vele jaren ontzorgt EILERS haar klanten met een veelomvattende service . Van product idee tot en met fijn-distributie kan EILERS een onderneming alle zaken uit handen nemen. Vandaag zet EILERS de volgende stap met het product webwinkel distributie: een totaal oplossing binnen een eigen online omgeving van waaruit al uw drukwerk en kantoor benodigdheden gemanaged kan worden.

Overige activiteiten / merken:

Notitieboek.eu is het platform van EILERS voor de inspiratie van alle mogelijke notitieboeken die gemaak zijn en nog gemaakt kunnen worden. Voor Notititieboek.eu is geen uitdaging te groot. 
Heavy-Stonepaper  is de website waarop EILERS haar collectie bijzondere Stonepaper Notitieboeken laat zien met de merknaam HEAVY.