Welkom bij Eilers International

Nieuws

HALLO ALLEMAAL, WAT FIJN DAT JE ER BENT!

Februari 2019 - De razendpopulaire comedy De Luizenmoeder is begonnen aan het tweede seizoen met maar liefst een kleine 4 miljoen kijkers - een record. Elke week weer een aflevering om je op te verheugen!

Wil je dagelijks genieten van de allerleukste uitspraken van juf Ank?  Onze serie luxe notitieboeken met op het omslag een citaat van juf Ank is als serie maar ook afzonderlijk te bestellen op:

https://eilers-international.nl/webshop/notitieboeken.html

Het notitieboek heeft een mooie kwaliteit omslag en papier (gelinieerd èn met paginacijfers) en is voorzien van een index voorin, leeslint, sluitelastiek en handig insteekvak achterin.

Er zijn 4 verschillende edities met de volgende teksten:

HALLO ALLEMAAL, WAT FIJN DAT JE ER BENT!

 

DAT VINDEN WIJ NIET RAAR, DAT VINDEN WIJ HEEL BIJZONDER

 

NIEMAND ZWAAIT MEER, ANDERS ZWAAIT ER WAT

 

STAMP MET JE VOETEN, ZET JE HANDEN IN JE ZIJ

 

Wacht niet te lang, de voorraad is beperkt!

 

Dag Allemaal!

Maart 2018 - Wekenlang hebben we allemaal kunnen genieten van de uitspraken en liedjes van Juf Ank in de Luizenmoeder.
Nu zullen we het helaas een tijdje zonder deze satire op het gedrag van ouders en schoolpersoneel moeten doen.

Voor iedereen die écht niet zonder kan hebben we in onze webshop nog enkele stuks op voorraad van onze gelimiteerde oplage notitieboeken;
https://eilers-international.nl/webshop/notitieboekset-a5-de-luizenmoeder.html
Naast de set zijn deze notitieboeken ook als losse notitieboeken verkrijgbaar.

In de tijd dat we de Luizenmoeder moeten missen kunnen alle leerlingen, ouders en leraren zelf alle grappige dingen die ze meemaken hier in schrijven.


Eilers International BV en Rob Hoevenaars een sterk kalender team!

Mei 2015 - Met het toetreden van Rob Hoevenaars heeft Eilers-International BV een voor veel kalender klanten bekende naam aan het team toegevoegd. Rob beschikt over een jarenlange ervaring in de kalender branche en zal samen met Eilers naast de verkoop van het volledige assortiment, een deel van de productie gaan organiseren.

Na het faillissement van de Nederlandse Kalenderfabriek (NKF), waarvan de Rotterdamse vestiging door hem geleid werd, heeft Rob Hoevenaars gekozen voor een toekomst bij EILERS International. Rob is een bekende in de branche en heeft veel ervaring in de kalender business; o.a. tot 2011 bij de Erka kalenderfabriek, BGS in Schiedam en meest recent NKF. “Mijn passie en uitdaging vind ik in de kalendertak” aldus Rob “en mijn wens is dit voort te kunnen zetten op een goede en efficiënte manier. Ik heb met Eilers een sterke en solide partner gevonden die dit mogelijk maakt.” Rob vertelt u graag over het kalenderaanbod en de bijbehorende concepten.

 

Uniek Bulletproof notitieboek

April 2015 - Om aan te tonen dat je van vrijwel elk materiaal een notitieboek kunt maken heeft Eilers tijdens het Promz Event dit jaar een echt, kogelvrij notitieboek gelanceerd. Dit unieke notitieboek is op aanvraag en in een speciale productie te realiseren. Neem gerust (en veilig) contact met ons op, wij kunnen u vrijblijvend informeren over alle product-mogelijkheden.

 

Promz - Event 2015

Maart 2015 - Eilers International zal ook dit jaar weer op 1 en 2 april aanwezig zijn op PromZ Event in de Jaarbeurs, dat dit jaar voor de 15e keer gehouden wordt. Hier zullen zij de vele mogelijkheden tonen wat betreft notitieboeken. Kom zeker langs in Utrecht, ons stand nummer is 703. Toegang is gratis als u zich vooraf registreert.