Welkom bij Eilers International

iDENTITY

iDENTITY

iDENTITY is een nieuw merk en totaal anders.

Bij de keuze van een notitieboek kun je alle kanten op. Voeg aan een bestaand notitieboek je bedrijfs-logo toe en een krachtig en effectief reclamemiddel is het resultaat. Wilt u met uw merk nog een stap verder dan heeft Eilers speciaal voor u het merk iDENTITY geïntroduceerd. Het merk iDENTITY staat voor duidelijke kernwaarden: eigen identiteit, een individueel product, het idee is anders dan anders, een duidelijke signature en opvallend en doeltreffende design. Maar iDENTITY staat vooral voor: “Niets is onmogelijk als we het niet eerst goed onderzocht hebben…”

iDENTITY Notitieboeken

Met een notitieboek van iDENTITY creëert u een product dat alle verwachtingen zal overtreffen. Het notitieboek wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Onze doelstelling hierbij is om een opvallend product samen te stellen met een duidelijke merk signatuur. Precies passend bij uw merk en uw boodschap. Het notitieboek moet elke pagina boeien en een onvergetelijke indruk achterlaten. Meer over iDENTITY op notitieboek.eu 

Niet alleen notitieboeken…

Denk niet dat we bij iDENTITY alleen maar hele opvallende notitieboek kunnen maken. De expertise en mogelijkheden bij Eilers liggen veel breder. Onze product specialisten kunnen met u samenwerken aan een totaal concept waarmee uw merk, uw identiteit en uw boodschap bijzonder wordt gedragen. En dat kan voor elk product… wij nemen de uitdaging graag aan!

Meer weten over iDENTITY en onze creatieve notitieboeken? Hier meer >