Welkom bij Eilers International

Creatieve kwaliteit van Eilers

Creatieve kwaliteit

Onderken de creatieve waarde van een agenda, kalender of notitieboek niet. Ons huidig tijdsbeeld wordt gedomineerd door beeldschermen en digitale informatie. Papier als media lijkt afgeschreven maar is dit beslist niet.

Schrijven werkt beter.

Recent onderzoek in Amerika heeft uitgewezen dat geschreven notities het beste onthouden worden. Met studenten aan de universiteit van Princeton is dit tijdens de colleges onderzocht. Een deel maakte aantekeningen in een notitieboek; een ander deel deed dit digitaal op laptop of tablet. Conclusie van het onderzoek is dat de studenten met geschreven aantekeningen veel meer van het college onthouden en begrepen hadden dan de digitale notulisten.

Het hele jaar in beeld.

We gaan een open deur intrappen – maar kalenders werken nog steeds prima als eenvoudige maar zeer effectieve reclamedrager. Voor relatief weinig kosten heeft u een praktisch marketingmiddel dat 365 dagen aan de muur hangt en dus uw boodschap communiceert. Er zijn weinig media die dit kunnen evenaren.

Mooi, apart, opvallend, effectief…

Heeft u wel eens overwogen een notitieboek te maken dat meer is dan alleen een schrijfblok met omslag? Te denken valt bijvoorbeeld aan een notitieboek met een aantal informatieve pagina’s over uw bedrijf, uw producten of andere relevante informatie. Het kan uiteraard veel gekker; zo heeft Eilers recent een kogelvrij notitieboek gemaakt. Of een boek met een echt houten omslag, een notitieboek in aluminium, carbonlook, 3D design, etc.